Pályázatok

Pályázataink:

A kedvezményezett neve: MAGISZT-R PATIKA Gyógyszerészeti Bt. 
A project címe: Gyógyszerkommissiózó raktárrendszer üzembe helyezése
az Arany Sas Gyógyszertárban

A szerződött támogatás összege: 16.500.000,- Ft
A támogatás mértéke: 70%


A projekt tartalmának rövid bemutatása:
„A projekt eredményeként a MAGISZT-R PATIKA Bt. által Tiszaújvárosban működtetett Arany Sas Gyógyszertárban  EXPEDY 7000Aut+ gyógyszerkomissiózó raktárrendszer került üzembe helyezésre, mely lejárati idő kezeléssel és egyedi dobozazonosítással, akár 13.500 különböző doboz kezelésére alkalmas a betárolástól a raktározáson át egészen a gyógyszer kiadásáig.

A teljesen automatizált működés szabadabb mozgásteret biztosít arra, hogy kollegáink elsősorban a közvetlen betegellátást igénylő gyógyszerészi feladatokkal foglalkozhassanak. A raktárkészlet áttekinthető összetétele a legrugalmasabb keretek között kezelhető. A nagyfokú komplexitás ellenére, egy esetleges üzemzavar esetén is valamennyi elraktározott gyógyszer egyszerűen kikereshető és manuálisan kiadható.

Az új EXPEDY gyógyszerkomissiózó raktárrendszer nagyban hozzájárul ahhoz, hogy betegeink kevesebb várakozással juthassanak hozzá szükséges gyógyszereikhez. Ugyanakkor munkatársainknak kevesebb időt kell tölteniük a gyógyszerek összekészítésével, több idejük jut a tényleges gyógyszerészi hivatásra, mely tapasztalataink szerint a hozzánk látogató ügyfelek elégedettségét javítja.”


A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00184
A projekt megvalósítás időpontja: 2020.08.14.